Karkent İlkokulu

Vizyon: Eğitim-öğretim kalitesiyle fark edilen, milli ve manevi değerlere saygılı, sürekli gelişen, çevresini de geliştiren ve değiştiren, bölgede eğitim ve kültür ortamı ile tercih edilen örnek bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin milli ve manevi değerlere sahip iyi bir vatandaş olmaları için, onlara gerekli temel becerileri ve alışkanlıkları kazandırmak, Bir üst öğrenime ve hayata sağlıklı bir şekilde hazırlamak.

Başarılar: 2015 Bayrak Tasarım Yarışması İlçe 1.liği 2017 İstiklal Marşını Güzel Okuma İlçe 2.liği

Saatler: 07:50 -17:50
Isınma: Doğal Gaz
Servis Bilgisi: Yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: Folklor Takımı, Futbol Takımı
Bilimsel Etkinlikler: 0
Proje Çalışmaları: Okulumuzun yürüttüğü «Değerler Eğitimi Projesi’» ve Konya Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü «Medeniyet Okulu Projesi» kapsamında öğrencilerimize Doğruluk, Dürüstlük, Sorumluluk, Yardımseverlik, Temizlik, Sabır, Sevgi, Saygı, Umut kavramları görsel panolar ve farklı etkinliklerle kavratılmaya ve benimsetilmeye çalışılmaktadır. Ayrıca veli ve öğrencilerimize Okuma alışkanlığı kazandırma amaçlı "Ekip-42",“Temiz Okul Temiz Çevre” projesi kapsamında temiz ve hijyen bir okul ortamı, “Elimi Tut Projesi” kapsamında yetim ve öksüz öğrencilerimize yardım ve destek, “Fiziki Yapıyı Güçlendirme Projesi” kapsamında okul binamızı güzelleştirme çalışmaları yapılmaktadır. “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında 4. Sınıf öğrencilerimize Hafızlık sınavına hazırlık kursları 3.sınıf öğrencilerine Kur´an okuma dersleri verilmektedir. Sınıflarımızda da “Öğretmenimle Birlikte Kitap Okuyorum, Sınıfımı Temiz Tutuyorum, Değerlerimi Öğreniyorum” projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning
Kontenjan Bilgileri: 180

Telefon - 0332 342 24 80

WEB - https://karkentio.meb.k12.tr

Adres - Fevzi Çakmak Mahallesi Başak Caddesi 10462 Sokak No1 Karatay / KONYA

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Fevzi Çakmak Mah. Başak. Cad. 10462. Sokak No:1 Karatay/ Konya

Adres - Fevzi Çakmak Mahallesi Başak Caddesi 10462 Sokak No1 Karatay / KONYA

Ulaşım Konya Büyükşehir Belediyesi 40-41-42-62 nolu otobüsleri.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezi 5 km, İlçe 4 km